fbpx

Logo ontwerp

Logo ontwerp

Een logo bepaalt grotendeels de uitstraling van je bedrijf of organisatie. Met een fris en krachtig logo kun je de identiteit van je bedrijf versterken. Een combinatie van de juiste kleuren, tekst- en beeldelementen bepalen hoe je logo eruit ziet. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je logo precies maken zoals jij dat wenst.

Het ontwerpen van een logo begint bij een kennismakingsgesprek en een kop koffie. In dit gesprek bespreken we je wensen. Uiteraard kun je ook zelf je eigen ideeen en schetsen aandragen. Op basis van je wensen en onze eigen creativiteit ontwerpen wij een aantal conceptlogo's. We houden je op de hoogte via e-mail of whatsapp. Wij dragen aan, en jij kunt ons sturen in de juiste richting.

Zitten we goed? Dan wordt het logo verder uitgewerkt. Het uitwerken van je logo doen wij in het programma Adobe Illustrator. Je ontvangt na goedkeuring het logo in verschillende bestanden zodat deze voor al je communicatie gebruikt kan worden, van briefpapier en visitekaartjes tot Facebook en je website (Bestanden: EPS, AI, SVG, PDF, JPG en PNG).

Complete huisstijl uitbesteden?

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerp van je briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, brochures, stickers, spandoeken, vlaggen, website, etc. Daarnaast hebben wij ook goede contacten met landelijke en regionale drukkerijen om je de best passende aanbieding te doen.

Mogen wij je logo ontwerpen?

Contact opnemen 

Logo Bas Verberne Glasmontage

Logo Eet je goed

Logo Bij Jess Gastouderopvang

img klantenvertellen