fbpx

Onze klanten

Remco heeft een prachtige site voor mijn kinderboek gemaakt! Blij mee, ook met de snelle en prettige samenwerking! En hopelijk komt voor het einde van het jaar mijn boek “Uit je Scriptiedip in 28 (micro) stappen uit, waarvoor Remco ook een top-site heeft ontwikkeld. To be continued!

Karin Ammerlaan
imaginosa

Hele fijne samenwerking. Hij begrijpt meteen je wensen en gaat hier snel mee aan de slag. Top service! Zeer tevreden! Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Aaron Smits
A-S Tuinen

Zeer nette website ontworpen voor Café de Ontmoeting! Tot in de details! Een site die bij het café past tot in de puntjes. Ook zeer snel met verwerken van aanpassingen.

Patrick Breedveld
Café de Ontmoeting

Remco heeft de website van Invent Beveiliging gerealiseerd. Het is een zeer toegankelijke jonge man en het contact verliep ook heel erg goed. Binnen no time was hij voor ons aan de slag. Alles is naar wens gemaakt en wij zijn zeer tevreden over het resultaat!

Cindy de Raaff
Invent Beveiliging
Voor het Ziekentriduüm Someren heeft Remco Nijssen de website op een professionele wijze up-to-date gemaakt. Zijn service is prima en de uitleg helemaal TOP!
Karin Nooijen-Vriens
Ziekentriduüm Someren

Remco is een echte vakman! Hij werkt heel precies, denkt met zijn opdrachtgevers mee en is zeer klantgericht! Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Marlou Pluim

Prima en snelle service. Een creatieve ontwerper die prima aanvoelt wat je als klant wenst. Ik kan Remco aanbevelen.

Jan Pluim
Plume Facilitation

Zeer tevreden over opzet website

Paul van Vlerken
Bouwbedrijf van Gogh

Goeie vakman!

Dave Feijen
Stratenmakersbedrijf D. Feijen

Zéér goed in ontwerp, prijs/kwaliteit en levertijd is top.

Stan van Otterdijk
SVO Car Care

Zeer fijne vent om mee samen te werken! Heeft mijn logo voor startende onderneming ontworpen. Zeer snel, meedenkend, hij levert gewoon TOPwerk!!!

Tjeerd Schippers
Tjeerd Schippers Bouw- en Timmerwerken

Onze ervaring met Remconijssen.nl Grafisch Ontwerp & Webdesign is zeer positief. Tijdens de eerste kennismaking begreep hij wat ik zocht en kwam met een aantal ideeën waaruit bleek dat hij goed heeft geluisterd naar mijn wens. Daarnaast kunnen wij met alle vragen bij hem terecht en ondersteund hij waar mogelijk. Een echte aanbeveling!

Marijke van 't Klooster
Zorgboerderij Onder Ons

Remco heeft een super mooie site ontworpen waar wij als kantoor erg trots op zijn. De samenwerking is snel, soepel en vlot verlopen. Er is geluisterd naar onze wensen en er werd zeer goed meegedacht. Een zeer prettige samenwerking en wij kunnen Remco iedereen aanbevelen.

Henry Tinnemans & Claire Witlox
TAK Someren VOF

Remco heeft voor mijn praktijk Eet je Goed voedingsadvies een mooi logo en website ontworpen. Ik heb hem wat losse flarden van mijn ideetjes gegeven en hij sloeg meteen de spijker op zijn kop. Hij voelt goed aan wat je bedoelt en reageert heel snel op mails die je hem stuurt. Remco heeft echt verstand van zaken en heeft voor alles een betaalbare oplossing. Je hoeft maar iets te vragen en hij heeft een idee waar je samen weer verder mee kunt. Samenwerken, passie, snel en betaalbaar.

Eet Je Goed voedingsadvies

Wij zijn enorm tevreden met onze website! Al onze wensen omtrent de bouw van de website zijn vervuld. De snelle service is erg prettig waardoor de nieuwe website in slechts enkele weken online stond. Bij de oplevering kregen we een zeer duidelijke uitleg in de vorm van een instructievideo en een persoonlijk gesprek. Snel, goed, kwaliteit, service en meedenkend. Kortom, Remco Nijssen is zeker een aanrader!

Chico Alders
Alders Rijopleidingen

Voor het ontwerpen van mijn logo en het opzetten van mijn site kwam ik via via bij Remco terecht. Schot in de roos...... Want door een prettige samenwerking en een geduldige Remco ligt er nu iets waar ik trots op ben. Ook de snelheid waarmee Remco reageert op vragen en gewenste aanpassingen zijn noemenswaardig.

Berry Simons
Beter Samen Mediation

Remco heeft voor Hendrikx Autorijschool het logo, de website en de belettering van de splinternieuwe lesauto ontwikkeld. Zeker een aanrader voor iedereen die een webdesigner of grafisch ontwerper zoekt. Zeer positieve reacties gehad op het eindresultaat! Zelf ook super tevreden! Remco is iemand die goed naar je luistert, meedenkt en zeer snel reageert op vragen of eventuele aanpassingen. Samen doelgericht op weg naar de ultieme uitstraling voor je bedrijf! Dat kenmerkt de samenwerking tussen jou als klant en Remco.

Maurits Hendrikx
Hendrikx Autorijschool

Aangenaam, Waar voor uw geld, Creatief

Thijs Silvertand

Remco werkt snel en luistert ook goed naar wat je in de website wilt, dat werkt prettig.

Marie-Louise Rutten
Kapsalon Switch

Snel en volgens afspraak. Remco heeft meerdere malen voor ons een advertentie gemaakt en onze websites ontworpen. Ik geef hem wat losse tekst en vertel er wat wazigs bij en Remco doet de rest. Heel fijn om mee te werken!!!

Richard Reumer
La Joly Sieraden

Met Remco hebben we een goede partner voor 'even snel een banner' of 'creatieve ontwerpen' voor onze webshops.

123sticker
Signshop B.V.

Remco heeft onze nieuwe website ontworpen! Hij werkt supersnel, je levert wat tekst aan en binnen no-time staat het al op de site! Werkt zeer accuraat en erg goede ideeën! Kortom fijne vent om mee te werken, Remco Nijssen Webdesign bevelen wij dan ook bij deze aan iedereen aan.

Claudia Hermans
Autobedrijf Hermans

Superblij met het resultaat! Remco werkt snel en adequaat, bovendien denkt hij mee over oplossingen en draagt hij ideeen aan. Erg tevreden!

Bianca Troisfontaine
The Cherry On Top

Fijn als een designer aan een half woord genoeg heeft!

Miranda Schweren
Hotel Centraal

Ik heb Remco benaderd voor het ontwerpen van mijn logo, briefpapier en website. Door zijn vaardigheid en creativiteit is het een mooi eindresultaat geworden. Kortom, ik ben zeer tevreden over zijn aanpak, zijn manier van werken en de prettige samenwerking.

Gerbert Rutjens
Rutjens Installatietechniek

Weet wat de klant wil. Ik ben zeer tevreden met de geleverde diensten. Ik krijg heel veel complimenten over het logo, website, auto en drukwerk. Remco je bent een topper!

Petra Dubbeldam
La Luna Hand & Voet

Remco heeft mijn website en drukwerk (complete huisstijl) ontworpen en afgeleverd. Ziet er allemaal super strak uit voor een goede prijs. Kortom zeer tevreden!

Ruud Linders
Linders Motoren

Zeer tevreden, geen dure woorden en moeilijk gedoe, gewoon wat jij wil, snel, netjes en doeltreffend (en prijstechnisch ook nog leuk). Bedankt voor de logo's en website's van VZ Verhuur en Autoverhuur Someren

Dirk van Zoggel
Van Zoggel Verhuur

Bij Remconijssen.nl werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Er werd een mooi logo en een duidelijke huissstijl ontworpen. Zeer tevreden over het eindresultaat!

Bas Verberne
Verberne Glasmontage

Heb mijn nieuwe website en logo laten maken door Remco waar ik zeer tevreden over ben. Snelle service, je hoeft maar contact met hem op te nemen en je krijgt meteen reactie terug. Weer een tevreden klant!

Frank Maas
Frank Maas Bouw- en Metselbedrijf

We hebben Remco Nijssen benaderd voor het bouwen van de website en het ontwerpen van het bedrijfslogo. Remco Nijssen is zeer deskundig, heeft goede ideeën en is zeer punctueel. Een echte aanrader!

Claire Paas

Remco is een talentvolle graphics-/webdesigner met een goede prijs/kwaliteitverhouding en waarbij leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staat.

Pim van Otterdijk
CV Locomotion

Zeer tevreden over geleverde diensten (opzetten nieuwe website) en de ondersteuning achteraf bij problemen.

Bob Luijks
Natuurportret

Remco is creatief en snel. Of het nu gaat om een visitekaartje of het ontwerpen en bijhouden van onze website hij weet altijd precies wat wij nodig hebben. Bouwadvieswinkel.nl heeft al meerdere malen beroep gedaan op verschillende diensten en blijft dit in de toekomst zeker ook doen.

Jeroen Zandboer
Bouwadvieswinkel.nl

Werkt snel en conform afspraak. Wij doen als www.nivoplus.nl en www.ipadshuren.nl al meerdere jaren een beroep op zijn werkzaamheden. 
Kortom, Remco Nijssen is aan te bevelen!

Marcel Nieborg
iPadshuren / NivO Plus

Remco is een uitstekende webdesigner die helder, duidelijk en efficiënt werkt. Zijn betrokkenheid is groot en hij doet er alles aan om een project tijdig, kostenefficiënt en naar volle tevredenheid af te ronden. Wij zijn zeer te spreken over onze ervaringen met Remco. 

Jos Sijstermans
Call-Train

Remco heeft voor mij het logo, de website en huisstijl ontworpen, naar volle tevredenheid. Hij reageert altijd snel en luistert goed naar wat precies gewenst is, zodat je het gevoel hebt dat het je eigen 'ding' blijft. Heel prettig om mee te werken.

Helmi Maas
Vlas Veterinair

We have a travel agency and Remco has designed our website. We are very satisfied with the results. He has done a great job. The additions to the site, he takes care of as soon as possible and handles that correctly. He is a nice person to work with.

Petra Zandboer
Hemne Hyttevakt


Horeca

Het Wapen van Someren
Grand Café Speck
Uncle Buck
Café de Engel
Hotel Centraal
Escaperoom Someren
Ons Café
D'n Egelantier
Café Bar De Bascule
Kareltje Kebap
Route74
S.K. Wilhelminaplein
Café De Ontmoeting
La Cantina
Grand Café Tante Mien

Zakelijke dienstverlening
Call-Train
Tinnemans Administratie Kantoor (TAK)
iPadshuren.nl
NivO Plus
Frankin
Gonect
Plume Facilitation
Ropero Media
PDB Consultants
Sama Media

Auto's en Motoren
Garage Breedveld
Handelsonderneming W. Hendriks
SVO Car Care
Autobedrijf Hermans V.O.F.
Rima Motoren
Parts4Moto
Aircocentrale.nl
Linders Motoren
Breedveld Auto's
Autoverhuur Someren
Autoservice Someren
Plokker USA Cars
Garage Breedeijk

Scholen en Rijscholen
OBS De Ranonkel
Brede School de Diamant
Hendrikx Autorijschool
Alders Rijopleidingen

Bouw
Rutjens Installatietechniek
Tjeerd Schippers Bouw- & Timmerwerken
FG van Grimbergen
Zandboer Bouwadvies
BIMwereld
Frank Maas Bouw- en Metselbedrijf
P. Snoeijen Bestratingen
Walhout Dakbedekkingen
Dakcoating Brabant
Dakcoating Limburg
Stratenmaker Someren
Bas Verberne Glasmontage
Stratenmakersbedrijf H. Feijen B.V.
KTS Tegelwerken
MV Topklus
Trendhopper Venlo/Heerlen
Woontrendsonline.nl
RS Fit- & Lastechniek
Kluswijs Asten/Heusden
Bouwbedrijf van Gogh
Berry Tielen Someren
Groen met Koen Tuinen
Bouwservice Knapen
Van Beek Metselwerken
Rosenberg Interiors
Bouwadvieswinkel

Verenigingen en organisaties
C.V. Locomotion
C.V. De Meerpoel
JOEK Kennedymars
Sociaal Cultureel Centrum De Ruchte
Zorgboerderij OnderOns
Ons Paradijs
Zangvereniging Combo Cantorij
Provincie Limburg
Team Holzken
Muziekvereniging Someren-Heide
Stichting Ziekentriduüm Someren
Zummers Triduüm

Winkels en Webwinkels
thermoCet International
La Joly Sieraden
Refillcentre Someren
Jamman.nl
The Cherry on Top
Eet je goed
Alders Design
Me Memori Monuments
Lageja Skates
123sticker.nl
123spandoek.nl
Zero8
Indoor Voetbal
Innové Plants
Plokker Pallets
Ditty Interactive BV
Kapsalon Switch
Fotostudio Anja
PrePress Kelpen B.V.
Tonnaer, meer dan drukkers
MAST Design
Van Zoggel Verhuur
Henk ICT
Laluna Hand & Voet
Health Club One
Schoenmakerij Zolen en Zo
Bekker Dukers
0492 Zoekt The Voice
Vlas Veterinair
't Weverke

Zelfstandigen en ZZP'ers
Voetbal & Keepers Academie Nederland
Anita Tuin
Medische Voetzorg Valkenswaard
Daan's Kantoormeubelen
In2Hair (Renate Pouwels)
Priscilla Feijen Ambulant Kapster
Diversa Nails & More
Gastouderopvang Bij Jess
Exclusive Nails
Beter Samen Mediation
Thijs Silvertand Belastingconsulent
Anne Dirks
Jetteke Hendriks
Natuurportret
Alders Design
A-S Tuinen
Invent Beveiliging
Bed en Botram Bie Os
Voetbal en Keepersacademie Nederland
Soul Art
Karin Ammerlaan
Fyra & Lumi
Scriptie Cheerleader 
Mireille Bohnen Coaching
Konagoi / Koi Dierenarts
Het Leefstijlhuis
Handelsonderneming W. Hendriks
Fionex Financiele Dienstverlening
Connect Engineering
Arcona Yachts

Buitenlandse klanten
Hemne Næringshage (Noorwegen)
Hemne Hytte Vakt (Noorwegen)

Teruggebeld worden?